1.1  Av√≠s Legal (LSSI)

De conformitat amb l‚Äôarticle 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de ‚ÄúServicios de la Sociedad de la Informaci√≥n y Comercio Electr√≥nico (LSSI)‚ÄĚ, posem al seu coneixement la seg√ľent informaci√≥ :

L‚ÄôAVELLANA DIGITAL, S.L., [d‚Äôara endavant AVELLANA DIGITAL], √©s el titular del portal Web  avellanadigital.com, que actua exclusivament com a gestora dels continguts del present portal Web, domiciliada a:  C/ Closa de Mestres, 11 - 43204 REUS, NIF B43687276, Inscrita al Registre Mercantil de Tarragona Tom 1843, Foli 199, Full T-26006, √©s l‚Äôencarregada de la gesti√≥ i funcionament del lloc Web esmentat anteriorment.
Si vol contactar amb nosaltres, pot fer-ho mitjançant correu postal a l’adreça esmentada al paràgraf anterior, o be a través del correu electrònic a info@avellanadigital.com.

 

CONCEPTE D’USUARI

La utilitzaci√≥ del Lloc Web atribueix la condici√≥ d'Usuari, i implica l'acceptaci√≥ plena i sense reserves de totes i cadascuna de les disposicions incloses en aquest Av√≠s Legal, en la versi√≥ publicada per AVELLANA DIGITAL, en el mateix moment en qu√® l'Usuari accedeixi a la Web. En conseq√ľ√®ncia, l'Usuari ha de llegir atentament el present Av√≠s Legal en cadascuna de les ocasions en qu√® es proposi utilitzar la Web, ja que pot sofrir modificacions.


INFORMACI√ď SOBRE ELS VINCLES ‚ÄúLINKS‚ÄĚ

AVELLANA DIGITAL no es fa responsable de les webs no pr√≤pies o de tercers, a les quals es pot accedir mitjan√ßant vincles ‚Äúlinks‚ÄĚ o de qualsevol contingut posat a disposici√≥ per tercers.
Qualsevol √ļs d'un vincle o acc√©s a una Web no pr√≤pia √©s realitzat per voluntat i risc exclusiu de l'usuari i AVELLANA DIGITAL no recomana ni garanteix cap informaci√≥ obtinguda a trav√©s d'un vincle ali√® a la Web de avellanadigital.com, ni es responsabilitza de cap p√®rdua, reclamaci√≥ o perjudici derivada de l'√ļs o mal √ļs d'un vincle, o de la informaci√≥ obtinguda a trav√©s d'ell, incloent altres vincles o webs, de la interrupci√≥ en el servei o en l'acc√©s, o de l'intent d‚Äôus o mal √ļs d‚Äôun  vincle, tant en connectar al Lloc Web avellanadigital.com com al accedir a la informaci√≥ d'altres webs des del mateix Lloc Web.


REN√öNCIA I LIMITACI√ď DE LA RESPONSABILITAT

La informació i serveis inclosos o disponibles a través de les pàgines Web poden incloure incorreccions o errors tipogràfics. De forma periòdica s'incorporen canvis a la informació continguda. AVELLANA DIGITAL pot introduir en qualsevol moment millores i/o canvis en els serveis o continguts.
Tamb√© s'adverteix que els continguts d'aquesta Web, tenen la  finalitat  d‚Äôinformar i mantenir el contacte amb vost√®, enviar-li informaci√≥ dels nostres serveis, segons el previst en el present av√≠s legal i la resta de textos legals del present Lloc Web.


INFORMACI√ď SOBRE L'EXEMPCI√ď DE TOTA RESPONSABILITAT DERIVADA D'UNA FALLADA T√ąCNICA I DE CONTINGUT

AVELLANA DIGITAL declina qualsevol responsabilitat en cas que existeixin interrupcions o un mal funcionament dels serveis o continguts oferts en Internet, qualsevol que sigui la seva causa.

Aix√≠ mateix, AVELLANA DIGITAL no es fa responsable per caigudes de la xarxa, p√®rdues de negoci a conseq√ľ√®ncia d'aquestes caigudes, suspensions temporals del fluid el√®ctric o qualsevol altre tipus.

AVELLANA DIGITAL no declara ni garanteix que els serveis o continguts no siguin interromputs o que estiguin lliures d'errors, que els defectes siguin corregits, o que el servei o el servidor que ho posa a disposici√≥ estiguin lliures de virus o altres components nocius, sense perjudici que AVELLANA DIGITAL realitza els seus millors esfor√ßos a evitar aquest tipus d'incidents. En cas que l'Usuari prengu√©s determinades decisions o realitz√©s accions amb base a la informaci√≥ inclosa en qualsevol dels ‚Äúwebsites‚ÄĚ, es recomana la comprovaci√≥ de la informaci√≥ rebuda amb altres fonts.


INFORMACI√ď RELATIVA A LA PROPIETAT INTEL¬∑LECTUAL I INDUSTRIAL

 

  1. L'estructura, disseny i forma de presentació dels elements (gràfics, imatges, fitxers logotips, combinacions de colors i qualsevol element susceptible de protecció) estan protegits per drets de propietat intel·lectual, titularitat de AVELLANA DIGITAL.
  2. Estan prohibides la reproducci√≥, la transformaci√≥, distribuci√≥, comunicaci√≥ p√ļblica, posada a la disposici√≥ del p√ļblic i, en general qualsevol altra forma d'explotaci√≥, parcial o total dels elements referits en l'apartat anterior. Aquests actes d'explotaci√≥ nom√©s podran ser realitzats en virtut d'autoritzaci√≥ expressa de AVELLANA DIGITAL i que, en tot cas, hauran de fer refer√®ncia expl√≠cita a la titularitat dels citats drets de propietat intel¬∑lectual de AVELLANA DIGITAL.
  3. Nom√©s est√† autoritzat per a l'√ļs privat del material documental elaborat per L‚ÄôAVELLANA DIGITAL. En cap cas, podr√† suprimir, alterar, eludir o manipular qualssevol dispositius de protecci√≥ o sistemes de seguretat que puguin estar instal¬∑lats.
  4. Excepte autoritzaci√≥ expressa de AVELLANA DIGITAL, no es permet l'enlla√ß a ‚Äúp√†gines finals‚ÄĚ, el ‚Äúframe‚ÄĚ i qualsevol altra manipulaci√≥ similar. Els enlla√ßos han de ser sempre a la p√†gina principal o ‚Äúhome page‚ÄĚ avellanadigital.com.
  5. Els signes distintius (marques, noms comercials) de AVELLANA DIGITAL, estan protegits per drets de propietat industrial, quedant prohibida la utilització o manipulació de qualssevol d'aquests, excepte autorització expressa i per escrit de AVELLANA DIGITAL.
Avellana Digital

El teu album de fotos